avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare Inspectoratul Teritorial de Munca - Raspuns
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare Inspectoratul Teritorial de Munca - Raspuns

Pe data de 20.06.2011 am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron.Noi muncitorii stiam ca avem contracte de munca de 8 ore / zii. Dar in realitate aveam 2 sau 4 ore pe zii. Am facut sesizarea catre I.T.M Bucuresti- Catre Inspectia Muncii-Ministerul Muncii- Garda Financiara/ Pina acum nimeni nu a venit sa faca un control.
In cat tim vor venii ce de la organele abilitate sa efectueze controlul. Sau sa luat spaga . Si nici nu au trrecut sa vada ce si cum,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 8 Iulie 2011
In termen de 30 de zile veti primi raspuns de la aceste institutii ... referitor la falsificarea semnaturii pe documnete niciuna dintre institutiile semnalate nu are competenta de a verifica veridicitatea semnaturilor.

Sesizati Politia sau Parchetul pentru savarsirea concursului de infractiuni - fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals.
Scuzati-ma dar cu pot face eu dovada ca: Acest patron m-a facuto contract de munca de 4 ore / zi iar eu munceam 14-16 ore / zii. Am cerut contractul care dupa cum am scris - NU AM SEMNAT NICIODATA CONTRACTUL DE MUNCA- NU AM SEMNAT NICIODATA STATELE DE PLATA. Ba nici nu stiu ce scrie in contractul de munca. Habar nu am cum arata acesle state de plata...Eu am cerut de nenumarate ori sa vad contractul de munca ,dar patronul imi spunea sa nu imi fac probleme. Cum obtin acest contract de munca. In conditiile in care eu nu ma mai duc la acest loc de munca.Tare imi este teama ca le va distruge. Daca mer la politie sau la parchet.Il poate obliga pe patron sa-mi dea copie dupa contractul de munca- si dupa statele de plata ? Daca nu le da nici politiei ? Poate cere politia o copie de la :Inspectoratul teritorial de munca..? Vreau intai sa prind acest contract de munca- si statele de plata. Cum fac
Numai instanta de judecata il poate obliga pe patron sa va elibereze o copie de pe c.i.m. ... Da, Politia poate solicita copii de pe c.i.m.s i statele de plata de la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vre-o infractiune de fals ? cei de facut ? unde si cui ma adresez? dorudoru dorudoru Sunt o femei in varst de 43 ani,Casatorita cu 2 copii mari Am mari probleme s i nu ma decurc Poate vreti sa ma sfatuiti Eu m-am angajat la acest restaurant ... (vezi toată discuția)
30 de zile de la depunerea unei sesizari catre: i.t.m.bucuresti-inspectia muncii -garda financiara. nici un raspuns... ContSters212747 ContSters212747 Pe data de 23.06.2011 ( luna Iunie ) am sesizat Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti- In legatura cu contracte de munca Semnate numai de patron Noi ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca cu aspecte penale ! muncitori transformati in sclavi -cu acordul lor dar si de frica doderosandro doderosandro Ce pot sa fac ? Am facut sesizari peste tot cu urmatorul cuprins mai jos. Inspectia muncii imi comunica ca eu.Am lucrat 4 ore/ zii -cu un salariu brut de ... (vezi toată discuția)