Buna ziua ! Detinem un act de vanzare cumparare teren in mereaua satului, din 1925. La colectivizare terenul a fost luat de GAC fara ca titularul sa se inscrie in cooperativa. Din 1991 ne chinuim sa intram in posesia lui, dar intre timp o parte din acesta, 3,5 ha a fost trecut in intravilan . Acum justitia romana se face ca nu intelege si nu ne acorda terenul, spunand ca terenul nu este acelasi, nu ne poate da teren intravilan pentru ca am avut extravilan !!!
Legal, cine poate verifica si stabili amplasamentul schitei noastre? Mentionez ca schita este legalizata de organele competente la acea data.
Multumesc anticipat !!
va trebuie o ridicare topo care sa aiba in vedere toate planurile - de la cele mai vechi la cele actuale
plus "dinamica" parcelelor..conform tuturor planurilor
un inginer de cadastru...care sa fie si expert judiciar..
am avut acum cativa ani o uzucapiune la sectorul 5 unde eu ca reclamant am prezentat niste acte de proprietate ale paratilor ..acte de prin '40-'50 cu date de identificare de genul celor de care vb..
s-a dispus efectuarea unei expertize in sensul celor aratate si...nu s-a confirmat ca aplasamentul pt care eu invocam uzucapiunea e acelasi cu cel descris din acte si expertiza efectuata in cauza..astfel respingandu-mi actiunea pe calitate:">
imi amintesc si acum intrebarea instantei care, de fata cu reclamantii isi punea problema ce fac eu daca nu se confirma..iar eu, am zis exact cum spun..urmeaza sa respingeti, cred:D