avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire conturi / faliment
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire conturi / faliment

Buna seara , am blocat conturile unui debitor si acum sunt in perioada celor 15 zile pana la răspunsul bancilor către biroul executoresc. Dacă in aceasta perioada un alt creditor deschide debitorului ( la care am blocat eu conturile) procedura falimentului , ce șanse mai am sa recuperez ceva de pe conturile bancare ale debitoarei ? Care e procedura ? Am vreun avantaj ,fiind DEJA conturile poprite ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters145448 , utilizator 07:23, 1 Iulie 2011
daca un alt creditor introduce in insolventa debitorul dv, se suspenda toate actiunile si executarile debitorului
Dupa deschiderea procedurii insolventei, trebuie sa va inscrieti creanta la masa credala pana la termenul limita stabilit de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire - debitor in faliment iulianapanescu iulianapanescu Buna ziua . Intr-un proces, firma mea este creditoare , debitorul este in faliment, iar tertul poprit este DGFP. Problema este ca acum poprirea nu mi se ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)
Efectele contestatiei si suspendarii? va rog sfaturi. dali79 dali79 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - La data A: Am pornit o procedura de executare silita. - La data B: A fost instituita cu succes poprirea pe ... (vezi toată discuția)