GUVERNATOR MG 
	    	Consilier juridic

GUVERNATOR MG 
	    	Consilier juridic	    

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator

narcisa_salbatica 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 eloria	                   

Parintii au avut repartizat un apartament de 3 camere in 1987, in contractul de inchiriere figurand: mama,tata, fiica mare EU si sora. 
   Dupa ... (vezi toată discuția)
	                    eloria	                   

Parintii au avut repartizat un apartament de 3 camere in 1987, in contractul de inchiriere figurand: mama,tata, fiica mare EU si sora. 
   Dupa ... (vezi toată discuția)

zexe1	                   

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Acum multi ani parintii mei au divortat,la divort sa cerut ca tatal sa paraseasca  domiciliu si mama sa nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    zexe1	                   

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Acum multi ani parintii mei au divortat,la divort sa cerut ca tatal sa paraseasca  domiciliu si mama sa nu mai ... (vezi toată discuția)

grigut	                   

Buna ziua,
Mama a decedat de curand.Dansa a fost divortata de tatal meu inainte de Revolutie , probabil 1982 , 1983, si in urma acestui fapt si-a reluat ... (vezi toată discuția)
	                    grigut	                   

Buna ziua,
Mama a decedat de curand.Dansa a fost divortata de tatal meu inainte de Revolutie , probabil 1982 , 1983, si in urma acestui fapt si-a reluat ... (vezi toată discuția)