avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT- acte necesare precontract vanzare cumparare! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT- acte necesare precontract vanzare cumparare! multumesc

Buna ziua. Ce acte sunt necesare pentru incheierea unui precontract de vanzare cumparare? Vreau sa cumpar o garsoniera, proprietarul are un contract de vanzare in care apar ca si cumparatori el si sotia de care a divortat intre timp. El spune ca i-a platit sotiei partea ei de casa si acum e singurul proprietar. Ce acte dovedesc ca el e singur proprietar? Proprietarul vrea sa-i dam un avans si sa facem precontract de vanzare la notariat. Nu are cadastrul si intabularea. Ce acte dovedesc ca apartamentul nu e ipotecat sau sa aiba alte obligatii/sarcini. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:49, 6 August 2008
Este bine ca ati inteles implicatiile dar daca un avocat ar studia situatia existenta nu ar fi exclus sa incheiati tranzactia.
Irasi va grabiti ca fata mare la maritat.
Cat va poate costa un avocat in care sa aveti incredere?

avocat Claudiu Lascoschi
cristeo a scris:

Va multumesc din suflet. Acum am inteles toate implicatiile acestui act. Vom renunta la demersuri. Va multumesc inca o data si va doresc mult succes!


varog foarte frumos sa ma contactati: 0728.330.208 sau lasati o adresa de mail/telefon. am impresia ca am discutat cu acelasi proprietar( sigur 100 %) si as vrea niste detalii daca se poate. va rog frumos. adresa mea de mail: raresimob2006@yahoo.com
un extras de carte funciara ma ajuta cu ceva?
buna ziua. cu ce va pot ajuta? cine sunteti?
Stimate cristeo, inteleg ca user-ul raresfarcas este un alt promitent cumparator al promitentului dv. vanzator. Sunati-l si poate aflati mai multe despre presupusa vanzare.
Acest forum este mai bun decat credeam!:P ;)

Alte discuții în legătură

Vanzare teren pesticid pesticid Am citit pe forum ca un domn cumpara teren fara cadastru si intabulare. Am rugamintea sa-mi spuneti care sunt riscurile pentru cel care vinde (vanzatorul) ... (vezi toată discuția)
As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa ... nellyy nellyy As dori sa cumpar un teren,mai precis o suprafata de 1000mp,insa deoarece proprietarul trebuie sa faca dezmembrarea aa cestei parcele,pt ca el are o suprafata ... (vezi toată discuția)
Intelegere scrisa de mana cu martori dana.mica@outlook.com dana.mica@outlook.com Buna ziua, Doresc sa achizitionez o locuinta pe numele baiatului care va implini 18 ani in luna iunie 2020. Pentru aceasta vreau sa inchei o intelegere scrisa ... (vezi toată discuția)