avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registrul unic de control
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registrul unic de control

Buna ziua,
Am niste nelamuriri, ref la registrul unic de control. Am o firma deschisa in luna mai anul acesta, avem punct de lucru deschis in alta parte, inreg in luna iunie, va rog sa imi spuneti daca imi trebuie registru unic de control pentru amblele sedii (Sediu social si punct de lucru) si daca exista un termen in care trebuie luate.
Mai am o intrebare a care nimeni nu ma poate lamuri, pt un salon de infrmusetare se mai fac avize pentru PSi? Avocatii imi zic nu, alta lume imi spune da.
Inseamna ca nu sunt obligata sa am stingator incendiu (hidrant ) si atasat pe un perete "sistemul de evacuare in caz ce incendiu"?
Pot gasi undeva, sa citesc, toate criteriile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru ca Sanepid sa nu imi dea nici o amenda? M-am uita pe site-ul lor... nu am gasit info!
Va multumesc mult pentru ajutor!
Pisichela
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 23:26, 5 Iulie 2011
Da. Trebuie pentru punctul de lucru si pentru sediul social.
Pai cel mai bine mergeti la ei si intrebati daca aveti nevoie de autorizare psi.
da pentru fiecare in parte se cumpara REGISTRU UNIC DE CONTROL, nu uitati si trusa medicala, trebuie si autorizatie PSI, sa aveti un plan afisat si stingator in caz de incendiu.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afise pentru magazin second hand dianarus dianarus As dori sa stiu ce alte afise in afara de: telefonul consumatorului, copie certificat inreg, copie confirmare punct de lucru, ecotaxa, solicitare pentru bonul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate sediu haiducu haiducu buna ziua. am sediul la locuinta proprietate unde tin evidenta contabila primara si punct de lucru la 25 km .intrebare: ce documente privind contabilitate ... (vezi toată discuția)