avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Trusa sanitara Pfa fara angajati
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Trusa sanitara Pfa fara angajati

Buna ziua! Sunt pe punctul de a deschide un salon de coafura in care voi functiona ca si PFA, voi lucra doar eu, nu voi avea angajati. In cazul acesta mai am nevoie de trusa de prim ajutor? Ca am inteles ca este doar pt angajatori.
iar legat de planul de evacuare in caz de incendii, trebuie sa apelez obligatoriu la o firma specializata PSI sau il pot face eu? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Aprilie 2015
MariaAlexandra92, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:12, 2 Aprilie 2015
Neavand angajati nu aveti obligatia sa apelati la firme specializate, autorizate de catre ITM/ pompieri-ISU pentru prestarea de servicii in domeniul ssm, respectiv PSI-SU.
Acest fapt nu exclude posibilitatea unor vizite din partea ITM si/ sau DSP si/ sau pompieri-ISU.
Planul de evacuare in caz de incendiu il puteti intocmi dvs., totul este sa-l intocmiti corect.
Avand in vedere profilul dvs. de activitate (pot exista riscuri profesionale de arsuri termice, arsuri chimice, electrocutare, taieturi/ intepaturi, etc.) este bine sa aveti in dotare o trusa medicala de prim-ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea evaluarii de risc Sofia Goleanu Sofia Goleanu Legea evaluarii de RISC se applica si in cazul unui mic Salon de coafura de 19 m? (vezi toată discuția)
Plan de evacuare cafenea iannis75 iannis75 Buna seara, detin o cafenea mica(sub 50mp spatiul destinat vanzarii si sub 50 de locuri) impartita in doua incaperi intr-un spatiu inchiriat intr-o casa. As ... (vezi toată discuția)
Plan de interventie in caz de cutremur alimirela alimirela Buna ziua, In acest moment firma la care lucrez are un Plan de interventie in caz de incendiu, avizat de Inspectoratului pentru Situații de Urgenta ... (vezi toată discuția)