Buna ziua.
Fratele meu lucreaza ca functionar public.Un coleg de a lui - care are funtie mai mare si bineinteles si salariu aproape de 2 ori - a plecat in concediu care i-a incredintat sa-l inlocuiasca pe perioda concediului de 20 de zile. Acum trebuie sa faca si treaba lui pe functia lui si sa execute in plus si sarcinile colegului plecat in concediu - pentru acelasi salar de a lui. (sa mearga la sedinte , la licitatii, etc)
Va intreb - nu ar trebui compensat cumva munca efectuata in plus?
Exista un statut al functionarului public pe care fratele dvs. trebuie sa-l cunoasca, si mai exista si o fisa a postului in care s-ar putea sa scrie, printre alte atributii, ca tine locul sefului sau cand acesta lipseste din unitate (in acest caz nu primeste nimic in plus la salariu).
In fisa postului trebuie sa se faca referire la acest aspect.
La capitolul "Atrbutii" s-ar putea sa scrie "alte atributii in domeniul de competenta, delegate ierarhic".
De asemenea si la capitolul "Delegarea de atributii" s-ar putea sa fie facuta o mentionarein acest sens.
Opinia mea este ca, chiar daca in fisa postului are trecute atributii privind inlocuirea serfului ierarhic sau delegarea de competente, acestea fiind atributii in plus fata de sarcinile de serviciu ale postului fratelui dvs. care ii acopera in mod normal norma zilnica de munca,volumul de munca se dubleaza si el nu are cum sa rezolve si atributiile primite in plus, decat prestand ore suplimentare.Situatie in care, trebuie sa se inteleaga cu conducerea pentru a-i fi compensate aceste ore cu timp liber sau platite daca nu se pot acorda zile libere.
Intre timp si fratele meu a studiat fisa postului dar acolo nu este trecut nici o "mentiune" in "atributii" referitor ca loctiitor pentru alte functii , este descrisa numai functia lui pe care le are. Era pus sa inlocuiasca colegul doar din cauza ca este "priceput".
Exista si compensarea salariului pentru inlocuirea pe alte functii pentru mai putin de o luna de zile?
@steve
pana acum nu ne-ati scris daca fratelui dumneavoastra i s-a dat o decizie scrisa sau e doar o "dispozitie" verbala". conteaza si acest aspect, nu?