Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am pierdut procesul, ce mai pot face?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am pierdut procesul, ce mai pot face?

Am avut un accident de masina cu un sofer al carui alcolemie era 0.06 mg in aerul expirat si care circula pe un drum ACCESUL INTERZIS.
Eu am fost sanctionat fiindca nu am respectat indic. CEDEAZA TRECEREA, mi s-a ridicat permisu si am fost vinovat de producerea accidentului.
Tin sa mentionez ca era un drum cu sens unic de la stanga spre dreapta iar individul cu care am avut accidentul circula de la dreapta spre stanga(practic pe interzis), iar intersectia unde s-a produs accidentul era la mijlocul strazii cu sens unic.Eu aveam ind. Cedeaza trecerea dublat de Obligatoriu dreapta.
Am ajuns in instanta pentru a-mi dovedi nevinovatia si datorita sistemului juridic din tara aceasta tot eu am fost gasit vinovat, dandumi-se o sentinta definitiva si irevocabila.
Politistul care m-a amendat a scris in procesul verbal alcolemia si ca cel cu care am avut accidentul se afla pe un drum cu acces auto interzis.
Nu stiu ce sa mai fac
Din cate stiu nu mai pot face recurs
Va rog sa ma sfatuiti !!!!

Cel mai recent răspuns: Jeflea Dorel Ovidiu , Avocat 18:05, 5 Iulie 2011
Buna ziua,

probabil ca acum doar sfaturile privind acceptarea cu seninatate a situatiei mai pot fi date..

Avocat Boncu
Trebuie sa va obisnuiti cu sentinta data. Perioda pentru care aveti suspendat dreptul de circulatie va trece repede. Eventual mergeti in audienta la seful politiei rutiere de care apartineti si daca aveti suficiente dovezi s/ar putea sa va reduca perioada de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier intre o bicicleta si un autoturism Angelyina Angelyina Exista o cale de rulare pe sub pasarela cu iesire intr-un drum secundar ingust dar intens circulat, drum cu sens unic dinspre dreapta spre stanga din ... (vezi toată discuția)
Articolul 57 - prioritate curiozitate curiozitate La iesirea de pe o straduta prevazuta cu indicatorul de \"cedeaza trecerera\" in una prioritara, cu sens unic de la dreapta la stanga, am avut accident cu o ... (vezi toată discuția)