avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Semnare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Semnare contract de munca

Buna ziua,

In urma unui interviu am fost selectionat pentru un post de internship platit. Am mers sa discut oferta de angajare, iar in urma discutiei am semnat oferta, cererea pentru analizele medicale si o fisa cu date personale. Urmeaza sa fiu chemat
pentru semnarea contractului de munca in cateva zile.

Intrebarea mea este daca pot refuza semnarea contractului de munca in conditiile in care am semnat oferta de angajare (si cele amintite mai sus) si daca acest refuz imi va aduce prejudicii.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 5 Iulie 2011
Da, puteti refuza semnarea c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari... llumi llumi Buna ziua! Numele meu este Luminita si as dori sa ma poate lamuri cineva in legatura cu un contract de munca. In data de 04.11.2008 am fost chemata la un ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba spirala spirala Buna ziua Am si eu o intrebare: Am avut un interviu la un fastfood.In urma interviului mi-au dat sa imi fac niste analize care au iesit in regula.In urma ... (vezi toată discuția)
Semnatura falsificata pe contract de munca,fisa postului,cererea de demisie Gabrielro22 Gabrielro22 In urma unui anunt pe net am aplicat ptr. functia de coordonator echipe de macelari in germania,am fost chemat la interviu, mi-au fost prezentate conditiile de ... (vezi toată discuția)