avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale plangere impotriva rezolutiei directorului ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

plangere impotriva rezolutiei directorului ORC

Trebuie sa formulez o astfel de plangere impotriva unei rezolutii prin care mi s-a respins infiintarea unui punct de lucru, dar nu stiu in contradictoriu cu cine. ONRC sau ORC? Nu stiu care dintre cele doua entitati are calitate procesuala pasiva .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 09:25, 11 Iulie 2011
Conform art. 6 alin(3)din OUG 116/2009, plangerea se poate depune impotriva rezolutiei directorului si/sau persoanei desemnate.
Si asta inseamna ca ma judec cu persoana respectiva si nu cu institutia? Parca totusi nu-mi suna bine.
Atacati rezolutia directorului/persoanei desemante de la registrul comertului X. O depuneti la registrul comertului si ei au obligatia legala sa o inainteze la instanta competenta.
ati depus la deschiderea punctului de lucru si act constitutiv actualizat?
ovidiu7676 a scris:

ati depus la deschiderea punctului de lucru si act constitutiv actualizat?


Da

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social - firma în insolvențã Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Cabinet de Avocat „Hulea Ionuț-Marius” Bună seara, stimați colegi și forumiști. Supun atenției dumneavoastră umătoarea speță: Firmă aflată în insolvență, cu ... (vezi toată discuția)
Recurs la admitere plangere impotriva rezolutiei directorului orc fely fely Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am facut plangere impotriva rezolutiei orc pentru ca nu mi-a admis inscrierea unei cereri de mentiuni prin care ... (vezi toată discuția)
Nedepunere act constitutiv actualizat Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna ziua. ce se intampla in cazul in care s-a operat o modificare la un SRL, in sensul ca s-a mutat locatia depozitului, dar odata cu depunerea actului ... (vezi toată discuția)