VIOLETA  IANCU 
	    	Consultant resurse umane

VIOLETA  IANCU 
	    	Consultant resurse umane	    

caprice 
	    	Utilizator

caprice 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 caprice	                   

Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de act aditional la un contract de imprumut?
Speta: intre sc x si sc y exista un contract de imprumut. 
sc x= ... (vezi toată discuția)
	                    caprice	                   

Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de act aditional la un contract de imprumut?
Speta: intre sc x si sc y exista un contract de imprumut. 
sc x= ... (vezi toată discuția)

ContSters74561	                   

Societatea X, cu 4 asociati, toti din familie a avut activitate de panificatie pana in 2007.
Aceiasi asociati au mai infiintat o alta firma Y si in continuare ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters74561	                   

Societatea X, cu 4 asociati, toti din familie a avut activitate de panificatie pana in 2007.
Aceiasi asociati au mai infiintat o alta firma Y si in continuare ... (vezi toată discuția)

Pispirica	                   

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea problema :\">. Am un contract prin care beneficiarul meu a garantat plata creantelor cu un autoturism. Contractul a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Pispirica	                   

Buna ziua!
Ma confrunt cu urmatoarea problema :\">. Am un contract prin care beneficiarul meu a garantat plata creantelor cu un autoturism. Contractul a fost ... (vezi toată discuția)