avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere mostenire

Va rog sfatuitima .

Tatal meu a decedat acum 7 luni , ce trebuie sa fac si cui sa ma adresez pt dezbaterea mosteniri , in conditiile in care terenurile sunt pe titlurile de proprietate a parintilor lui
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 14:56, 6 Iulie 2011
inteleg ca nu s-a dezbatut succesiunea dupa bunicii dvs. ?
in acest caz dvs. va trebui sa va adresati unui notar , in vederea dezbaterii celor trei succesiuni.
daca tatal /mama dvs. au mai avut frati/surori tb sa-i mentionati si pe acestia la notar in vederea citarii .
adresati-va unui notariat din raza ultimului domiciliu al tatalui dvs.
notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de mostenire leusan leusan Tatal meu a decedat.Are un certificat de mostenitor dupa tatal lor(bunicul) impreuna cu fratii sai , si mama sa pe cote parti ,fara a fi iesiti din ... (vezi toată discuția)
Mostenire-succesiune Mihaill Mihaill Tata a decedat in anul 2000.Mama traieste ,si suntem 4 frati.NU am dezbatut succesiunea dupa decesul tatalui meu.Titlul de proprietate pt. terenul pe care ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în ... Edy2020 Edy2020 Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)