buna ziua .matusa mamei mele a decedat acum cateva zile neavand copii sau vreun certificat de mostenire lasat la cineva .cum se poate intra in posesia mosteniri legal. va multumesc
bun.si in cazul de fata cui ma pot adresa pentru o verificare legal sa vad intradevar ce documente sa gasit de varu mamaei mele in locuita de el si cum ar putea face dovada el ne fiind de acord sa imi arate vreun act.precum ca ar avea vreun act de mostenitor sau contract vanz cump.intre el sidefuncta ca imi cam rade in nas si nu imi cade prea bine daca a fct vreun fals varu va multiumesc ast rasp urget va multunesc.
cui ma pot adresa pentru o verificare mai amanuntita sa pot intelege si eu ceva din treaba asta ca nu am liniste acasa din partea mamei mele din cauza asta .va multumesc mult de tot
ca sa pot verifica daca intradevar sa semnat vreun contract vanz cump sau mostenire ce pasi pot face pentru a vedea daca defuncta a lasat vreun testament si unde pot verifica legal multumesc
Singurul lucru pe care mama dvs Il poate face este sa se duca la notariat si sa deschida succesiunea. In cadrul procedurii succesorale se va stabili masa succesorala si se vor aduce actele de proprietate supra bunurilor defunctului. Atunci se va vedea ce a mai ramas din patrimoniul defunctului. Este singura posibilitate.