avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general raspundere semnatura registru de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

raspundere semnatura registru de casa

//
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2009
ContSters18205, utilizator
Cel mai recent răspuns: SERGIU BUZOIANU , Consultant fiscal 08:41, 4 August 2008
Fiecare salariat raspunde pentru documentele pe care le intocmeste, contabilul verifica si raspunde pentru corectitudinea documentelor pe care le inregistreaza in contabilitatea firmei.
//
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2009
ContSters18205, utilizator
Din moment ce o persoana este angajata pe un post raspunde pentru actele care le semneaza in functia respectiva! Daca raspunderea nu corespunde studiilor pe care le are, raspunderea este a departamentului de resurse umane penttru angajarea respectiva si a sefului de departament pentru acceptarea in functia respectiva! Oricum, persoana raspunde pentru actele intocmite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului elenadragan elenadragan Lucrez intr-o institutie publica, sunt contabil cu studii medii iar fisa postului este mai incarcata decat ce a contabilului sef , nu mai spun ca in cadrul ... (vezi toată discuția)
Poate seful ierarhic in compartimentul contabil sa semneze pe un document contabil si la intocmit si la verificat? giv giv Avem urmatoarea speta: Un sef dintr-un compartiment contabil al unei institutii isi aroga dreptul de a incalca fisa postului subordonatilor. Cu alte cuvinte ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza state de plata si declaratii v_florina v_florina Buna ziua, sper ca intrebarea mea sa fie postata in locul potrivit. In cazul in care firma a angajat un contabil sef ( contract de munca norma intreaga, pe ... (vezi toată discuția)