Sunt angajat al firmei X cu CIM avand salariul NET de 900 RON. CIM nu specifica bonusuri ori alte tipuri de venituri.
Am hotarat, de comun acord cu angajatorul, ca restul salariului sa-l primesc in mana, mai pe sleau la neagru. Mie mi se vireaza tot salariul pe card, adica 1500 RON. Nu stiu cum se justifica dumnealui cu chestia aceasta, dar nu asta este problema.
1. Luna aceasta am primit salariu diminuat cu 250 RON, fara un anunt prealabil. Am contactat angajatorul si acesta mi-a reprosat ca nu mai poate face acte de caritate pentru mine pentru ca nu mai are bani.
2. Dupa ce i-am reprosat scaderea salariului, acesta a hotarat ca nu mai este cazul sa colaboram si sa ii inmanez demisia.
M-am vazut nevoit sa refuz aceasta amabila oferta, dar ma lovesc de urmatoarea problema: Toata activitatea mea am desfasurat-o de acasa, conectat la un server. Mi-a fost restrictionat accesul si am hotarat sa ajung la serviciu pentru a-mi continua activitatea, dar angajatorul nu-mi pune la dispozitie un calculator pentru a-mi continua munca si ma preseaza sa-mi dau demisia.
Cum pot remedia aceasta situatie? Cum pot forta angajatorul sa-mi ofere acel calculator?
*Mentionez ca CIM nu prevede ca muncesc de acasa. A fost o intelegere intre mine si angajator pentru a reduce costurile de ambele parti.