avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O societate comerciala care plateste angajatii pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O societate comerciala care plateste angajatii pe cartea de munca ...

O societate comerciala care plateste angajatii pe cartea de munca cu salariul minim pe economie si plateste ..,,LA GRI " - o diferenta privind niste bonusuri ( transmitand asta angajatilor, prin fisiere pe email ) , unde poate fi reclamata pentru faptul ca dupa incheierea contractului de munca al unui angajat , DREPTURILE ,,LA GRI " - nu au mai fost platite !!!???- exista comunicari din lunile trecute pe email privind calculul acestor bonusuri !!!!!!
Multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 20:37, 8 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneți o sesizare la ITM.


Acordarea unui salariu net mai mare decât cel evidențiat în statele de plată a salariului și în declarația lunară privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate, transmisă autorităților fiscale, constituie contravenție sancționată cu amendă [/ b]de la 8.000 lei la 10.000 lei pentru fiecare salariat identificat în această situație, fără a depăși valoarea cumulată de 100.000 lei.

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare,eu am lucrat la o firmă unde o parte din salariu se ... Madalin 2023 Madalin 2023 Salutare,eu am lucrat la o firmă unde o parte din salariu se plătea pe card adică 1000de lei iar o parte în plic adică 2200lei și 600de lei pe alt ... (vezi toată discuția)
Salariu primit mai mare decat in contract Alexandru Petrisor Alexandru Petrisor Buna ziua. Am primit o oferta in care angajatorul imi promitea un salariu in jur de 2600 lei, dar mi-a spus ca in contract suma va fi mai mica, practic primind ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, daca am încheiat un contract de munca si nu l-am ... larisaflory larisaflory Bună ziua, daca am încheiat un contract de munca si nu l-am transmis la revisal tot in aceiasi zi ce sancțiuni contravenționale primesc,am avut control ... (vezi toată discuția)