avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare locuinta

parintii mei au o casa si are peste 60 de de cand este construita, este din paianta. ce fel de asigurare pot incheia ei?
Asigurarea e de 10 euroi la cursul de schimb BNR din ziua platii. Nu conteaza vechimea ci dor materialul din care e facuta.
si cu astea 10 euro pentru ce este asigurat( inundatii,cutremur incendii)?
La 10 euro suma asigurata va fi de 10.000 euro iar riscurile asigurate vor fi cele de dezastre adica : alunecari de teren, inundatii catastrofale si cutremur.
Se poate incheia asigurarea obligatoriei (PAD) pentru valoarea de 10.000 euro cu prima de asigurare de 10 euro/an...sau asigurarea facultativa la valoarea reala a imobilului care costa mai mult, in functie de preturile fiecarui asigurator.
va multumesc din suflet!!!!!!!!!!!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintelor dellux dellux Daca am incheiat o asigurare facultativa a locuintei de 17 euro trebuie sa am si asigurarea obligatorie PAD ? (vezi toată discuția)
Lamurire asigurare obligatorie(pad) vs asigurare facultativa phoenix13 phoenix13 salut, am o asigurare facultativa (a trebuit sa o fac pt programul prima casa) in care printre riscurile asigurate se afla si in caz \\"inundatii, ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta facultativa Geom1 Geom1 Buna ziua, Locuinta este ipotecata in favoarea bancii si trebuie sa platesc anual o asigurare facultativa, in favoarea bancii, in functie de valoarea ... (vezi toată discuția)