Buna ziua,
Ce raspundere ai daca "faci" comentarii pertinente la diverse articole din ziare?
Sunt diverse articole care au in josul paginii opinia cititorului. Si introduci diverse comentarii gen " stim ca dg are amanta" Va intreb acest lucru deoarece doresc inca o opinie. Suntem mai multi care am dat banca in judedata. Acum suntem in proces. Avocatul meu spune ca pot scrie cat vreau, insa avocatul altui coleg spune ca nu, ca face rau la proces. Dvs. ce parere aveti?
Este litigiu de munca sau divort? Eu spun ca trebuie sa ca concentrati pe cauza litigiului si nu pe viata privata a unei persoane. Dv nu ati facut un comentariu la tema articolului, ati facut o afirmatie care se poate intoarce impotriva dv. daca persoana lezata va obliga sa probati. Sa nu-mi raspundeti ca "stie toata lumea" ca nu are valabilitate un astfel de raspuns. Nu va ajuta in litigiu astfel de afirmatii.
a contribuit si ea. de fapt ea i-a cerut acest lucru. oricum ma interesa daca imi fac singur rau pentru proces. sa nu vina cu mesajele si sa pierd procesul. dvs. vad ca spuneti ca da. va multumesc frumos.