avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce raspundere ai daca faci comentarii pertinente in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce raspundere ai daca faci comentarii pertinente in opinia cititorului

Buna ziua,
Ce raspundere ai daca "faci" comentarii pertinente la diverse articole din ziare?
Sunt diverse articole care au in josul paginii opinia cititorului. Si introduci diverse comentarii gen " stim ca dg are amanta" Va intreb acest lucru deoarece doresc inca o opinie. Suntem mai multi care am dat banca in judedata. Acum suntem in proces. Avocatul meu spune ca pot scrie cat vreau, insa avocatul altui coleg spune ca nu, ca face rau la proces. Dvs. ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 8 Iulie 2011
Este litigiu de munca sau divort? Eu spun ca trebuie sa ca concentrati pe cauza litigiului si nu pe viata privata a unei persoane. Dv nu ati facut un comentariu la tema articolului, ati facut o afirmatie care se poate intoarce impotriva dv. daca persoana lezata va obliga sa probati. Sa nu-mi raspundeti ca "stie toata lumea" ca nu are valabilitate un astfel de raspuns. Nu va ajuta in litigiu astfel de afirmatii.
este litigiu de munca. conform art.65 alin 1. deci spuneti ca nu este ok? multumesc frumos. si totusi avocatul meu de ce ma sfatuieste prost?
Nu stiu. Ce legatura are concedierea cu amanta. Amanta lui a fost motiv de concediere? :D:(
a contribuit si ea. de fapt ea i-a cerut acest lucru. oricum ma interesa daca imi fac singur rau pentru proces. sa nu vina cu mesajele si sa pierd procesul. dvs. vad ca spuneti ca da. va multumesc frumos.
Ce obiect are litigiul in care sunteti parte ? ... daca este un litigiu de munca, acele aspecte la care va referiti nu au nicio relevanta juridica.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals/furt de identitate-deschidere adresa email dciurba dciurba Care ar fi baza legala in cazul in care cineva mi-a creat un profil pe internet, o adresa de email si in aceasta perioada a corespondat in numele meu pentru ... (vezi toată discuția)
Calomnie in comentariile unui ziar on-line bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, intr-un ziar local , versiunea on-line, la un articol, o persoana a facut afirmatii grave, calomniindu-ma, sustinand ca am ocupat un post in ... (vezi toată discuția)
Proces civil pentru stergerea unui comentariu inofensiv in grupul unei organizatii beng beng Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Suntem in jur de 10 oameni care am postat un comentariu 100% inofensiv in care ceream o serie de lamuriri conducerii unei ... (vezi toată discuția)