avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general 112 ma dispera
Discuție deschisă în Contabilitate în general

112 ma dispera

de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112
Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de servicii de certificare, acreditati in conditiile Legii nr. 455/2001 >> ,eu incarc declaratia 112,certificatul este obtinut de la CERTSING,am trimis de 3 ori declaratia on line...si totusiX-(#-o:((
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 12:17, 9 Iulie 2011
Incercati urmatoarele:
* E posibil ca dupa ce ati semnat documentul PDF sa il mai fi deschis din nou si se invalideaza semnatura atunci.
Dupa ce il semnati nu-l mai deschideti , atasati-l pe site la ANAF.
* Verificati daca certificatul digital e bine instalat in calculator? il vedeti la Tools>Internet options>Content>Certificates.
* Vedeți informațiile de pe ANAF. De aici [ link extern ]
Din fișierul [ link extern ]
* In cazul in care va da "user unauthorized" - Verificaţi modul în care a fost înrolat certificatul dumneavoastra digital pe site-ul Internet MFP-ANAF.
În acest scop trimiteţi prin e-mail la Admin.Portal@mfinante.gov.ro , solicitarea dumneavoastră, împreună cu documentul de confirmare pe care l-aţi descărcat de la adresa [ link extern ] ).
AH, SI MAI VERIFICATI DE PE CE BROWSER INTRATI - SA FIE INTERNET EXPLORER, NU INTRATI DE PE MOZILLA SAU OPERA.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
ContSters197377, utilizator
aceeasi situatie o intimpin si eu .cu 10 minute inainte de a pati asa ceva am putut trimite si valida declaratia 112, dupa care imi da acelasi mesaj ca fisierul nu este o declaratie si eroare certificatul nu este achizitionat....... am incercat de 8ori , cu acelasi mesaj, chiar daca am incercat sa refac declaratia, sa nu mai umblu la ea, am incercat toate variantele. desi luna trecuta nu au fost probleme.daca acum patim asa, vai de noi ce ne asteapta.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
NICULIN, utilizator
iată , în sfârșit,o situație similara =D> pentru ca eu nici luna trecuta nu am putut transmite on line ,mesajele fiind altfel< ați deschis și ați salvat ulterior declarația,>ceea ce nu era adevarat,eu cunosc pașii pt ca am mai transmis on line declarația de 3 ori până acum; bineînțeles ca folosesc browser.ul explorer ,pe anaf ma vad ,certificatul e la locul lui,il vad ,cu toate astea...#-o
Ultima modificare: Vineri, 8 Iulie 2011
danadanei, utilizator
acum mai nou nu mai pot deschide certificatul, nu-mi mai primeste parola de cinci ori a spus ca parola nu este valida, lucru neadevarat. imi este frica sa mai incer pentruca ceva nu este in regula. a inceput cu certificatul nu esteachizitionat de la furnizor de servicii de certificare sa a continuat cu eroare parola. suntem in romania , trebuie sa avem timp de pierdut, pe langa bani aruncati pe apa sambetei
am vazut pe un alt forum, o situatie similara cu a noastra si subiectul a procedat la dezinstalare java cat si adobe (cu riscul de a-i disparea semnatura furnizorului de pe certificat,problema pe care acesta a rezolvat-o cu firma distribuitoare,intr-un final )si dupa reinstalare problema i s-a rezolvat!Ce sa fie???:hm:

Alte discuții în legătură

Vizualizare dosar fiscal anaf mirelanicola.72 mirelanicola.72 Buna ziua! va solicit ajutorul in urmatoarea problema: ma loghez pe site-ul anaf cu certificatul digital, accesez aplicatia dosar fiscal, dar imi apare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pentru martie anaf piciul piciul incerc de ceva timp sa depun o decl. 112 pe e-guvernare si nu reusesc. aveti idee de ce? am certif. digital valid nu fac prima oara si totusi am instalat o ... (vezi toată discuția)