avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere declaratii pentru martie anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere declaratii pentru martie anaf

incerc de ceva timp sa depun o decl. 112 pe e-guvernare si nu reusesc.
aveti idee de ce?
am certif. digital valid nu fac prima oara si totusi am instalat o alta versiune de internet explorer si nu reusesc sa depun nimic... am incercat si un 300 pe anaf si am aceeasi problema.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:13, 8 Aprilie 2012
Trimiteti un mail cu confirmarea dvs. pentru 2012 la adresa admin.portal@mfinante.ro impreuna cu doleantele dvs. Sunt oameni draguti si in maximum 3 zile veti avea raspunsul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 318 rambursare tva stat membru ioanaep ioanaep Buna ziua, am completat declaratia 318 privind rambursarea tva-ului din statul membru. Pentru a vedea starea declaratiei trebuie sa ne logam pe site-ul anaf ... (vezi toată discuția)
Anaf rambursare tva extern loredanatenea loredanatenea Buna seara! A intalnit cineva eroarea \\"EROARE !!! Procesul de validare al certificatului a generat o eroare. Transmiteti un email la adresa ... (vezi toată discuția)