avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cost reevaluare credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cost reevaluare credit ipotecar

Buna ziua. Azi am fost anunti de catre [editat] ca trebuie sa ni se reevalueze apartamentul pentru un credit ipotecar. Toate bune si frumoase pana cei de la banca ne-au comunicat ca noi trebuie sa achitam reevaluare apartamentului in valoare de 500 ron. Din ce am citit aceasta reevaluare s-ar face de catre banci pe cheltuiala lor.
Care este adevarul pana la urma? Suntem obligati sa achitam aceasta suma sau este un abuz din partea bancii?
Va multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Reevaluare garantie imobiliara - idei? solutii? ioni69 ioni69 Buna seara, Astazi am primit o scrisoare de la Volksbank prin care imi cere sa primesc un evaluator platit de ei care imi va reevalua apartamentul pus ca si ... (vezi toată discuția)
Banca vrea poze din apartament la 3 ani de la contractarea creditului, un abuz?!? :o Tombutu Tombutu Am primit telefon de la banca IntessaSanPaolo (suc. Victoriei) la care am un credit Prima Casa contractat acum 3 ani, prin care mi se solicita sa le ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar tiviki tiviki Am un credit ipotecar luat in 2008,nu am avut probleme sau intarzieri de plata ,pana azi cand am primit o scrisoare de la banca precum trebuie sa fac o noua ... (vezi toată discuția)