lucrez de 4 ani la o firma privata ca magazioner,luna trecuta a trebuit sa fiu internat de urgenta si operat.Am cerut adeverinta de la firma si mi au spus ca n au de unde ca nu figurez ca angajat si m au dat afara. ce pot sa fac in conditiile astea? multumesc
In aceste conditii administratorul care m-a mintit atata timp nu are nici o raspundere? Sincer amenda pe care o v-a primi firma de la ITM nu l v a afecta de loc si nici pe mine nu ma incanta cu nimic.
Ar trebui sa-i inchida firma si sa fie arestat.Poate sunt cam drastic dar nu vad cum se pot stopa aceste magarii.Nu numai ca nu a platit datoriile la stat dar nici nu va angajat.Trebuie sa sesizati Inspectoratul teritorial de munca pentru ca in situatia dv.cred ca sunt toti salariatii firmei,dupa care actionati in instanta firma angajatoare si cereti despagubiri materiale.
Primeati fluturasi la salariu sau semnati pe stat?
Daca primeati fluturas cautatii pentru ca veti avea nevoie de ei.De asemenea rugati colegii sa scrie cate o declaratie din care sa rezulte ca ati lucrat la aceasta firma.
Da vreau sa l dau in judecata dar nu stiu pt ce.Limbajul juridic este destul de ermetic pt cei care nu au avut de a face cu el.De aceea doresc un sfat de la cineva care se pricepe. Multumesc
Neplata salariului
mad_john
am si eu o nelamurire, am plecat de la firma la care am lucrat la data de 31 ianuarie, cu acea data mi s-a facut incetarea contractului cu acordul partilor, ... (vezi toată discuția)