avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pastrare loc parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pastrare loc parcare

Buna ziua,

In cazul unei transcrieri de proprietati (in urma unei hotarari judecatoresti de partaj...) pot sa-mi pastrez locul de parcare pana voi cumpara alta masina ?
Locul de parcare este platit pe un an, pana in martie 2012, numarul de inmatriculare este pastrat, am platit 30 RON la D.R.P.C.I.V. (in Pipera) pentru pastrare.
Primariile sau directia de impozite si taxe comunica cu serviciul parcari ?...pot afla cei de la serviciul parcari de faptul ca nu mai am masina ?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:46, 9 Iulie 2011
Nu conteaza ce faceti pe locul dv. de parcare daca l-ati platit pana in martie 2012.
OK, dat fiind faptul ca eu am platit pastrarea numerelor de inmatriculare, cat mai poate sa-mi utilizeze numerele de inmatriculare dupa ce ii predau autoturismul cu numerele pastrate de catre mine ?
Ce are una cu alta? Dv. ati platit pentru un loc de parcare, o chirie anuala, nu pentru placutele cu numere de inmatriculare. Vi s-a cerut numarul de inmatriculare pentru a demonstra ca nu faceti cererea ca sa puneti butoaie de varza in parcarea primariei, ci ca vreti sa parcati un autoturism.
Faptul ca v-ati vandut autorurismul nu face ca ADP-ul sa va ia locul de parcare deoarece sunteti chirias al lui pana cand l-ati platit, adica martie 2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)
Autovehicul considerat ''abandonat si fara stapan'' coryzalia coryzalia Am primit de curand o somatie de la ADP in care mi se aducea la cunostinta ca autoturismul meu va fi ridicat intrucat se considera abandonat pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare primarie Dennis96 Dennis96 Buna ziua, Acum cateva zile am parcat intr-un loc de parcare neplatit la primarie, si spre suprinderea mea a fost sunat de un vecin sa imi mut masina din ... (vezi toată discuția)