avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nerespectarea instructiilor de serviciu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nerespectarea instructiilor de serviciu

as dori sa va întreb daca nerespectarea instructiilor de serviciu pentru siguranta circulatiei la CFR sunt de natura penala sau unde se poate încadra, deoarece în urma desfiintarii unui post de revizie de vagoane, există un tren care circula între statii fara revizii de vagoane, fără a fi revizuit la compunere de revizori tehnici punând în pericol siguranta circulatiei, astfel nu se respecta de catre organele superioare instr 250 art 5 (5) a), (6) unde putem face o sesizare?
Cel mai recent răspuns: elenadintroia , utilizator 14:01, 10 Iulie 2011
Puteti sa sesizati Ministerul Transporturilor si Infrastructurii
[ link extern ]
au mai fost sesizari facute la Ministerul Transporturilor cu alte nereguli grave, iar in urma cercetarilor facute de organele de control din minister s-au mușmalizat si nu s-a luat nici o masura împotriva celor vinovati. În cazul expus vina ar fi a celor din minister deoarece Revizia de vagoane s-a desfiintat cu acordul ministrului transporturilor si a directorilor de regionale. Cine ar putea sa cerceteze neregulile fara sa aiba legatura cu ministerul transporturilor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri cfr gigelas gigelas Buna ziua, Aseara,am circulat pe ruta Ploiesti - Brasov cu un tren Inter-Regio,nr.1945. M-am urcat la Ploiesti Vest la ora 20.06.Dupa 1,5 km.trenul s-a oprit ... (vezi toată discuția)
Convocare pentru nota de relatii stors2002 stors2002 Am fost convocat printr-o dispoziție dată în scris la subunitatea pe care o conduc in data de... ...la ora 9.00 la sediul.....biroul.... Am ajuns la locul ... (vezi toată discuția)
Abuz sau intimidare? raduradulescu raduradulescu lucrez si concur la siguranta circulatiei . de 3 ani am fost indrumata in alta statie pentru asigurare regim munca fara a mi se inmana vreun document prin care ... (vezi toată discuția)