avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent...legea micii reforme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent...legea micii reforme

Buna seara!am si eu o intrebare:(daca la primul termen de fond(intr-un dosar pentru detinere de aparatura skimming si aderare la un grup infractional) se recunoaste rechizitoriul asa cum a fost intocmit de catre procurorul de caz,aplicandu-se legea 320/2003 inculpatul mai poate fi pus in libertate?pana atunci cand va ramane definitiv si irevocabil?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214324 , utilizator 01:22, 17 Iulie 2011
s-a pronuntat sentinta...:(2 ani si 6 luni cu exeutare:(.acum umeaza apelul depus imediat...credeti ca mai poate fi redusa pedeapsa?
Exercitati apelul, pt ca sigur asta va face si Parchetul.
E posibila orice varianta.
Solicitati aplicarea suspendarii pedepsei.
suspendarea pedepsei cred ca ar fi deja prea frumos ...speram sa reduca pedeapsa macar cu cateva luni...
Ultima modificare: Joi, 14 Iulie 2011
ContSters214324, utilizator
Incercati totusi sa obtineti cu suspendare.
Daca instanta va respinge cererea, oricum inculpatul nu va executa in totalitate cei doi ani, mai exista si institutia liberarii conditionate.
va multumesc!in momentul acesta a executat 5 luni ,iar acum este scos la munca...

Alte discuții în legătură

Iccj inca nu a publicat o practica judiciara pe coduri CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Din ce motiv ICCJ nu a publicat inca practica sa cu privire la aplicarea legii? Oare nu s-a pronuntat nicio solutie pana astazi? (vezi toată discuția)
320 ind 1 in recurs. iccj ContSters241638 ContSters241638 Ieri am avut ultimul termen la ICCJ intr-un caz de dosar de infractiuni informatice pentru care am fost condamnat la pedeapsa de 5 ani inchisoare. In apel am ... (vezi toată discuția)
Art 320 ind 1 apel marcusel marcusel buna ziua, multumesc tuturor ce ma pot ajuta. Am un prieten ce a fost arestat in 2011 pentru furt calificat, iar la recursul arestarii preventive sa dispus ... (vezi toată discuția)