avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent...legea micii reforme
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent...legea micii reforme

Buna seara!am si eu o intrebare:(daca la primul termen de fond(intr-un dosar pentru detinere de aparatura skimming si aderare la un grup infractional) se recunoaste rechizitoriul asa cum a fost intocmit de catre procurorul de caz,aplicandu-se legea 320/2003 inculpatul mai poate fi pus in libertate?pana atunci cand va ramane definitiv si irevocabil?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters214324 , utilizator 01:22, 17 Iulie 2011
alte solutii de eliberare pana la judecarea apelului la curte exista?
Ultima modificare: Luni, 18 Iulie 2011
ContSters214324, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iccj inca nu a publicat o practica judiciara pe coduri CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Din ce motiv ICCJ nu a publicat inca practica sa cu privire la aplicarea legii? Oare nu s-a pronuntat nicio solutie pana astazi? (vezi toată discuția)
320 ind 1 in recurs. iccj ContSters241638 ContSters241638 Ieri am avut ultimul termen la ICCJ intr-un caz de dosar de infractiuni informatice pentru care am fost condamnat la pedeapsa de 5 ani inchisoare. In apel am ... (vezi toată discuția)
Art 320 ind 1 apel marcusel marcusel buna ziua, multumesc tuturor ce ma pot ajuta. Am un prieten ce a fost arestat in 2011 pentru furt calificat, iar la recursul arestarii preventive sa dispus ... (vezi toată discuția)