Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
...multa vreme m-am gindit si eu la aceasta problema...donatia ati facut-o in virtutea calitatii de nora a celei pe care ati gratificat-o, calitate pe care ea ulterior o va pierde(vorbesc ipotetic)...disparind motivul deteminant pentru care ati gratificat-o, acea calitate esentialmente personala, puteti invoca disparitia cauzei actului juridic...dar va fi greu...
cata dreptate aveti domnule avocat....era bine sa va ganditi inaite....viatz a ofera atatea surprize......nu ati protejat fiul ....ati avut incredere.....va inteleg perfect....eu am o situatie asemanatoare....DAR apartamentul cumparat de mine pentru a locui filu meu si nora mea si nepotica....raman pe numele m eu pana la moatrea mea....daca ei doresc sa stea acolo....OK....daca NU, sa munceasca sa ishi faca proprietatea LOR....gresesc?
eu sunt convinsa c aNU....uite un exemplu aici de eroare....
credeti ca eu Nu ma gandesc la viitor/ om zoia de azi e greu sa mai ai incredere in gineri, nurori , fii sau fiice......totul e o harababura....
tied