avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plangere contraventionala

ce pot sa fac, in cazul in care mi-a fost respinsa plingerea impotriva rocesului verbal ca fiind ne fondata ? politia nu are inregistrare audio sau video iar martorul pus de ei este unul imaginar,care nu s-a prezentat cand a fost citat. Pot face recurs ?
Cel mai recent răspuns: Iulian Barbu , Avocat 07:13, 12 Iulie 2011
in cazul plangerilor contraventionale privind Codul rutier nu se pot ataca prin recurs. Hotararea instantei de fond este definitiva.
nu pot cere revizuirea hotarari judecatoresti ?
Nu este posibil acest lucru. Se pare ca argumentele dv nu au fost bine argumentate. Trebuia sa va angajati un avocat care ar fi stiut cum sa va formuleze dorintele pt a avea sorti de izbanda mai mari.
am crezut ca am scapat de comunisti,politia nu are nici o dovada, si cu toate astea judecatorul ai da dreptae , si-mi incalca dreptul la recurs . Ma pot adresa la CEDO ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedurã contra „gravei neglijențe” a judecãtorului sorein sorein Am intentat un proces pentru a constesta o amendă contravențională (plîngere contravențională). Judecătoarea a tratat dosarul în dorul lelii, ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca necomunicata kala kala Buna ma numesc Calin N., in urma cu un an mai precis prin luna aprilie 2010 veneam de la Buc .si la intrarea in localitatea Blidari jud. Valcea unde am ... (vezi toată discuția)
Nulitate pvc invocata in recurs maria pop maria pop Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: - in aug.2009 am primit o amenda de 3000 roni pentru patrunderea in rezervatia ... (vezi toată discuția)