avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarea obligatorie a locuintelor
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarea obligatorie a locuintelor

Am o casa La care am sistat constructia in urma cu ceva vreme
casa se afla in stadiu de ...ziduri din caramida si acoperis, fara usi ferestre sau alte lucrari de finisaj...evident ..nelocuita.Intrebare....sunt obligat sa ii fac asigurare PAD
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:17, 15 Iulie 2011
Daca figurati in evidentele administratiei financiare si a primariei cu acel imobil va trebui sa va incheiati aceasta asigurare.
Acest subiect a mai fost discutat pe larg aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Daca ati obtinut autorizarile necesare de constructie si sunteti deja inscrisi pe rol la adm financiara va trebuie asigurare. Vedeti ca sunt firme de asigurare care asigura si locuinte in constructie si pe masura ce mai adaugati ceva la ea se face un supliment de precizare si se majoreaza suma asigurata. Acest lucru va fereste de furt, vandalism, distrugere pe toata perioada costructiei.
scuze, nu mai inteleg nimic............ care e totusi pina la urma termenul limita ?
dorel_cri a scris:

scuze, nu mai inteleg nimic............ care e totusi pina la urma termenul limita ?

Ultimile noutati: www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei! un roman un roman Bine v-am regasit ! Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pe locuinta Mihaela Enache Mihaela Enache pana la ce data trebuie incheiata polita de asigurare obligatorie pentru locuinte? In unele surse am citit ca pana pe 15 iulie, altele spun ca data limita ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintelor - contradictie flagranta intre declaratiile de presa si prevederile legale? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Intrucat pana in data de 15 iulie 2011 ar fi trebuit sa-mi asigur locuinta, am cautat lista asiguratorilor acreditati. Dupa ce am citit mai multe articole si ... (vezi toată discuția)