avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Jigniri aduse telefonic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Jigniri aduse telefonic

Buna ziu! As vrea sa stiu ce masuri pot lua impotriva unei persoane,care imi e si unchi,care nestiind ca este inregistrat de casuta vocala activata pe telefonul meu,imi aduce fel de fel de injurii si cuvinte obscene?!X-(
Cel mai recent răspuns: jorj2009 , utilizator 23:16, 1 Octombrie 2011
incercati sa luati legatura cu persoana in cauza si poate va explica atitudinea pe care, o manifesta fata de dvs, la telefon. probabil, cunoasteti faptul ca, insulta si calomnia nu mai constituie fapte penale, astfel incat, dvs sa puteti face plangere penala la adresa persoanei respective. :(
Buna seara! Am si eu o p;roblema asemanatoare , am jignit o persoana la telefon spunandu-i "panarama" Acum ma ameninta ca se duce la politie cu inregistrarea respectiva.Intrebarea este care ar putea fii consecintele????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insulta vs ultraj Tarzan2012 Tarzan2012 Citind prin codul penal, am constatat ca insulta nu mai este infracțiune conform noii legislații penale, insa ultrajul este prevazut la art.257 C.P. Art. ... (vezi toată discuția)
Injurii, calomnie ana122 ana122 Buna ziua,ce pot face dupa ce am facut o reclamatie la politie pt injurii si calomnie impotriva unei persoane?Daca o dau in judecata ,ce se poate intampla ... (vezi toată discuția)
Buna seara. se poate sa imi spuna cineva care sunt pasii unei ... andreeabrd28 andreeabrd28 Buna seara. Se poate sa imi spuna cineva care sunt pasii unei cereri de chemare in judecata pentru insulta? (vezi toată discuția)