avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata concediu neefectuat la incetare CIM prin ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata concediu neefectuat la incetare CIM prin acord!!ajutooor!!

buna ziua,as vrea sa intreb daca ,in cazul in care un CIM inceteaza prin acordul partilor,impreuna cu acordarea a cateva salarii compensatorii,mai este obligatoriu sa mi se achite plata concediului neefectuat?mentionez ca am facut cerere de desfacere a CIM,s-a emis decizia de incetare prin acord ,iar aditional am semnat si un acord de incetare prin care partile renunta la orice pretentii pe care le-ar putea avea una impotriva celeilalte ,pretentii care ar putea sa decurga din CIM;raporturile de munca si nu numai...deci..avand in vedere acest acord,mai am dreptul sa primesc banii pe coneciu neefectuat?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:52, 13 Iulie 2011
asa este,insa,nul sau nu,am semnat,aditional ,acel acord prin care renunt si mi s-au dat si cateva salarii compensatorii,desi era vorba de incetare prin acord,nu de concediere;mai mult decat atat,nu mai pot ataca decat acordul de incetare,nu si Decizia de incetare CIM propriu-zisa,a trecut termenul....#-o
Acordul de incetare la ce l-ati semnat , daca ati solicitat incetarea c.i.m. cu acordul partilor...? .... pe baza cererii dvs , angajatorul emite decizia de incetare a c.i.m.

Cred ca va referiti la acordul prin care ati renuntat la unele drepturi ? ....
enka83 a scris:

asa este,insa,nul sau nu,am semnat,aditional ,acel acord prin care renunt si mi s-au dat si cateva salarii compensatorii,desi era vorba de incetare prin acord,nu de concediere;mai mult decat atat,nu mai pot ataca decat acordul de incetare,nu si Decizia de incetare CIM propriu-zisa,a trecut termenul....#-o

Nu ati avut cumva o clauza de neconcurenta inclusa in contract si trebuia ca la incetare sa vi se plateasca indemnizatia de neconcurenta?Posibil ca acele "salarii compensatorii"sa fie in fapt indemnizatia despre care am pomenit.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata co dupa incheiere cim EdgeGL EdgeGL Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra in speranta ca gasesc o solutie la o problema critica: In curand mi se termina suspendarea CIM la fosta societate unde am ... (vezi toată discuția)
Compensare co eujad eujad am un salariat cu cim 8 ore la o soc si cu cim pe 20 ore la o alta societate, dar care au acelas angajator. In momentul lichidarii, compensarea co se acorda ... (vezi toată discuția)
Interpretare clauza de neconcurenta pcipascal pcipascal Buna ziua, recent mi-am dat demisia de la firma unde am lucrat. As vrea sa imi deschid un business propriu insa vreau sa fie legal si totul in regula legat ... (vezi toată discuția)