avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare data plecare si zile/ore lucrate in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare data plecare si zile/ore lucrate in cazul incetarii cim cu 1 ale lunii

Am un agajat care inceteaza CIM cu 1 iulie 2011. Practic in luna iulie nu mai apare pe stat si deci nici in declaratia 112. Pentru a nu avea `probleme la validarea de catre ANAF a declaratiilor pe iunie si iulie eu am gandit sa procedez astfel:
- in declaratia lunii iunie la angajatul respectiv completez data plecarii 30.06.2011 si toate zilele sunt lucrate
- in declaratie lunii iulie sterg angajatul.
Este corect?
Am incercat o sa simulare in care in declaratia lunii iunie nu am trecut nici o data de plecare iar la declaratia lunii iulie am pus data plecarii 01.07.2011 si la venituri si numar de ore si zile lucrate am pus 0. Pentru a nu da eroare a trebuit ca sa consider angajatul neasigurat la somaj si sanatate. In acest caz sterg angajatul abia in declaratia lunii august ceea ce nu mi se pare corect.
Va rog sa imi spuneti cum este corect sa procedez.

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 cimpazu cimpazu buna seara, am depus D112 online, nu am primit mesaj de eroare, am descarcat si recipisa dar in momentul transmiterii nu mi-au primit decat D112pdf. D112xml ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea datei de incetare a c.i.m. in declaratia 112 Carla77 Carla77 Un contract de munca inceteaza in data de 2 iulie 2012 (intr- zi de luni). In declaratia 112 aferenta lunii iunie 2012, nu am completat nimic la data plecare ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)