avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere penala

Poate sa-mi spuna cineva cum sa formulez o plangere penala? Va multumesc! Catre cine ar trebui sa o formule? catre politie...catre prim procuror....fosta sotie este avocat....vreau sa fac o plangere referitoare la faptul ca nu respecta hotararea de sechestru judiciar....adica de conservare su administrare al bunului mobil....(masina)....ca pe aia o avem de impartit....
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 12:48, 13 Iulie 2011
lipsa diligentei in conservarea bunului mobil nu este infractiune, degeaba faceti plingere penala.
Plangerea o depuneti fie la politie , fie la parchet..
Conform art. 222 C. pr. pena, plângerea trebuie să cuprindă: numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea şi domiciliul petiţionarului, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, indicarea făptuitorului, dacă este cunoscut şi a mijloacelor de probă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala prealabila incompleta Pavel1987 Pavel1987 Am si eu o nelamurire, cu privire la modificarile facute de legea 220/2010 la Codul de Procedura Penala, doresc sa va intreb ce se intampla cu o plangere ... (vezi toată discuția)
plingere adresata procurorului general 1maria 1maria cum sa formulez corect o plingere adresata procurorului general (vezi toată discuția)
Plangere pentru simboluri fasciste 5542 5542 As dori sa fac o plangere penala la parchet impotriva unui local ce foloseste simboluri fasciste, care din cate stiu sunt interzise. Patronul insusi are un ... (vezi toată discuția)