avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... blocarea drumului de acces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

blocarea drumului de acces

buna dimineata, am o problema cu o vecina hapsana care are teren extravilan la o parcela distanta de mine..de 21 de ani exista un singur drum de acces care trece pe langa parcela ei, apoi pe langa a vecinului si apoi ajunge la mine, pe celelalte parti sunt inconjurate terenurile de canale de irigatie.de alaltaieri a ridicat un gard din fier si nu mai putem trece la terenuri, nici eu nici vecinul.pe procesul vb de punere in posesie din 1991, e desenat drumul acesta de exploatare care a fost luat de ea si ingradit, sustinand ca e al ei, ca intra in proprietatea ei de 50 de ari.am fost la primarie , dar ea taraganeaza lucrurile, si inginerul +politistul nu au fost fermi pe pozitie ca sa elibereze drumul, desi mie mi s a spus sa fac plangere la politie, inssa ea zice ca va dovedi ulterior ca are intabulat terenul plus drumul.ce pot sa fac, deoarece nu am mijloace materiale sa construiesc peste canale alt drum? AS PUTEA SA I DEMOLEZ GARDUL SI SA TREC, DEOARECE ALTFEL DOAR PE CALEA AERULUI POT SA AJUNG LA PROPRIETATEA MEA...? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 09:17, 13 Iulie 2011
daca autoritatile locale dau din umeri sau sunt pasive, apelati la ajutorul instantei de judecata. nu incercati sa va faceti singur dreptate pentru ca veti fi subiectul a numeroase dosare penale (mai mult sau mai putin motivate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie expirata veronica rad veronica rad :( Am un teren in proprietate cu toate actele de proprietate autentificate, (inscris in CF, cu drum de servitute de 4m latime in coproprietate si cu o ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren grif grif Am cumparat în anul 2007 o parcela de aprox. 250 mp teren extravilan - situat la limita cu intravilanul (peste drum sunt case locuite). Parcela face parte ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate - imprejmuirea unui teren lucica3 lucica3 Am achizitionat o mica ferma de 2500 mp la licitatie.Are schita , are carte funciara, cu vecini clari.In realitate intre noi si o ferma cu care ne invecinam a ... (vezi toată discuția)