avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 394

Buna ziua! Declaratia 394 se depune tot la ad-tia financiara?
DA..:D

eu m-am uitat pe instructiunile Declaratiei 394,care este semestriala,si nu depun aceasta declaratie decat cei care au activitate.firma neavand inca vectorul fiscal si nu are activitate,de ce sa depuna aceasta declaratie? E adevarat sunt facturi de cumparari(cu data de iunie),nu pot sa prind aceste facturi in declaratia aferenta lunii iulie(cu termen 25 august)?sau cand primesc vectorul fiscal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catalog amortizare mijloace fixe Roxana Brancoveanu Roxana Brancoveanu am descarcat Hotararea nr. 2139 din 30/11/2004 (M. Of. nr. 46 din 13/01/2005 pentru aprobarea Catalogului privind clasificarea si duratele normale de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Jurnale de vanzari/cumparari florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere individuala platitoare de TVA. Am inteles ca trebuie sa cumpar jurna;e de vanzari/cumparari. In jurnalul de cumparari trebuie ... (vezi toată discuția)