avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrarea in CIM -conditii necesare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrarea in CIM -conditii necesare

Intr-o companie privata, suntem obligati sa incadram o persoana in munca numai conform titulaturii /profesiei obtinute in urma studiilor? Cum vom incadra in CIM o persoana care detine cunostinte (dobandite prin experienta) din aceeasi arie ca si studiile obtinute (ex dom tehnic) dar nu sunt conforme cu specializarea de pe diploma de licenta?

Care sunt actele doveditoare necesare si mandatorii pentru incadrarea in munca a unui viitor angajat?

Multumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Pot sa profesez in domeniul juridic? LILI24 LILI24 Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), ... (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)