avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot sa profesez in domeniul juridic?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot sa profesez in domeniul juridic?

Am absolvit Universitatea Tehnica (studii de lunga durata) cu diploma de licenta si fiind functionar public de peste 9 ani (in alt domeniu decat cel juridic), am absolvit si Master Facultatea de Drept - Administratie Publica - 2 ani(cu diploma).
Diploma de Master Facultatea de Drept imi este suficienta pentru a profesa in domeniul juridic, sau este obligatoriu sa fiu absolventa a Facultatii de Drept?
Pe ce functii as putea sa aplic (de ex Secretar, consilier juridic)?
Va rog lamuriti-ma. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 13:05, 14 August 2016
Sunteti absolvent de master la Fac de Drept dar specializarea ADMINISTRATIE
Pt a putea profesa in dom. juridic ar trebui sa fiti absolvent cu diploma de licenta(sau studii sup.de lunga durata pe sist vechi)in drept sau stiinte juridice. Specializarea obtinuta in administratie printr-un master in cadrul unei facultati de drept nu va confera acest drept!
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2016
ContSters400311, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura horeabortan horeabortan Stimati colegi, Va supun atentiei o speta si va rog sa imi mentionati opinia voastra. Sunt absolvent al Facultatii de Drept Simion Barnutiu Sibiu, ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Absolvent studii superioare... incotro? varsator682004 varsator682004 buna ziua! numele meu este mihaela c., sunt licentiata specializarea administratie publica si masterand(absolvent al facultatii de stiinte ... (vezi toată discuția)