avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizare costuri cu hidroforul
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizare costuri cu hidroforul

costul curentului electric pentru hidrofor se repartizeaza dupa numarul de persoane din apartament. nu ar fi mai logic sa fie dupa consumul efectiv de apa, fiecare apartament avand contoare de apa?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:36, 14 Iulie 2011
Hidrofor la bloc? Daca exista apometre costurile se calculeaza in functie de consum, daca nu exista apometre se utilizeaza sistemul pausal.

Ups! Later edit: Nu citisem bine intrebarea, curentul electric se imparte la numarul de persoane.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
ContSters98245, utilizator
Daca aveti contor electric special pentru hidrofor puteti imparti consumul inregistrat pe acest contor proportional cu consumul de apa.
Aveti contor separat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierderile de apa rece steri steri am si eu o nelamurire privind pierderile de apa rece de la plata intretinerii am citit pe forum ca aceste pierderi se impart pe apartament si nu pe nr de ... (vezi toată discuția)
Cum se solutioneaza situația când cateva apartamente au centrala ... Albero Albero Cum se solutioneaza situația când cateva apartamente au centrala termica echipata cu apometru. apa rece iar restul de apt. nu au contoare de apa? . (vezi toată discuția)
Repartizare cheltuieli separare de masura 123321123 123321123 in urma separarii de masura apa rece(montare contor separat de scara) cheltuielile au fost repartizate in suma egala pe fiecare apartament.este corect? (vezi toată discuția)