avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului trebuie intocmita si semnata in fiecare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului trebuie intocmita si semnata in fiecare an ?

bună ziua !
lucrez într-o instituţie de stat si am probleme cu superiorul meu deoarece sustine că e vina mea că nu am intocmit fişa postului pentru anul 2010 respectiv 2011 şi nu am predat-o colegilor spre semnare şi luare la cunoştiinţă şi implicit şefului. Din câte cunosc eu, fişa postului se semnează o singură dată, la angajare. Mai menţionez că la finele fisei postului am introdus un articol în care prevedeam faptul că persoanei în cauză i se pot delega si alte atribuţii prin dispoziţie scrisă. Adică nu trebuie să o modific de fiecare dată câte se atribuie o nouă sarcină fiind suficientă dispoziţia scrisă şi luată la cunoştiinţă.
De asemenea menţionez că eu nu am nici o dispoziţie scrisă cum că ar fi responsabilitatea mea întocmirea documentelor de orice natură în ceea ce priveşte resursele umane.Pot fi trasa la raspundere pentru lipsurile de orice natură existente în compartimentul de resurse umane?
Vă mulţumesc!

PS: Stiu că anual se întocmeşte organigrama şi statul de funcţii nu şi fişa postului.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:53, 14 Iulie 2011
Pentru ca ati introdus acea specificare: "persoanei în cauză i se pot delega si alte atribuţii prin dispoziţie scrisă" trebuie sa apara si semnatura de luare la cunostinta de fiecare data. Acelasi principiu se aplica si la completarea regulamentului intern, cand se comunica salariatilor noile modificari, sa apara semnatura celor participanti de luare la cunostinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help ionestii2002 ionestii2002 Lucrez la o societate care face mobilier ca operator masina de lipit cant si nu am intrat in posesia fisei postului pentru ca patronul nu vrea, sau poate ... (vezi toată discuția)
Fisa postului kgkg kgkg Ce se intampla, functionar fiind ( primarie ) , daca nu semnez fisa postului? (vezi toată discuția)
Fișa postului marysimo marysimo Ca și consilier al unei localități pot cere o copie a fișei postului al unui angajat din primărie, ori cursurile de perfecționare urmate? (vezi toată discuția)