Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

monahelenus 
	    	Utilizator

monahelenus 
	    	Utilizator	    

monahelenus 
	    	Utilizator

monahelenus 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Atentie!
absolventii care, la data solicitarii dreptului, urmeaza o forma de invatamant; !!!
~ final discuție ~
 P. Alina	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare...Sunt in anul 2 la master, facultate de stat, cursuri de zi (termin in iulie 2010) si sunt insarcinata in 6 saptamani. Ca sa ... (vezi toată discuția)
	                    P. Alina	                   

Buna ziua! Am si eu o intrebare...Sunt in anul 2 la master, facultate de stat, cursuri de zi (termin in iulie 2010) si sunt insarcinata in 6 saptamani. Ca sa ... (vezi toată discuția)

danypop	                   

Ma confrunt cu o chestiune  de interpretare a legii. In legea Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de ... (vezi toată discuția)
	                    danypop	                   

Ma confrunt cu o chestiune  de interpretare a legii. In legea Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de ... (vezi toată discuția)

cocuta1973	                   

Buna ziua,
As dori si eu parerea dumneavoastra cu privire la diferenta dintre studiile superioare si SSD (studii scurta durata). Se face cumva vreo referire ... (vezi toată discuția)
	                    cocuta1973	                   

Buna ziua,
As dori si eu parerea dumneavoastra cu privire la diferenta dintre studiile superioare si SSD (studii scurta durata). Se face cumva vreo referire ... (vezi toată discuția)