avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... traducere cerere de chemare in judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

traducere cerere de chemare in judecata

Buna ziua, trebuie sa depun o cerere de divort inPrahova, dar stau in alta localitate.Sotul este cetatean strain. pot traduce cererea de divort in alt judet decat la bucuresti? exista competente in ceea ce priveste teritoriul pentru traducatorii autorizati? cate exemplare trebuie traduse pentru a nu fi probleme la instanta? certificatele copiilor mei trebuie traduse si comunicate? nu am avocat si scuzati-ma va rog ca pun atat de multe intrebari dintr-o data. multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 12:22, 15 Iulie 2011
1.Da, in orice oras.
2. Nu.
3.2 exemplare - unul ramane la dosarul instantei, unul se comunica Autoritatii Tutelare ( prin intermediul instantei ) din tara in care urmeaza sa fie efectuata ancheta sociala.
4.Da, toate inscrisurile care se comunica paratului se traduc.
Actiunea va fi depusa si in limba romana in 2 exemplare- unul pentru instanta si un exemplar pentru Autoritatea Tutelara care va efectua ancheta sociala la domiciliul reclamantului.
Angajati avocat.
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie sa mi se faca ancheta sociala in spania.cui ma adresez? ContSters128050 ContSters128050 Sunt in proces pt custodia unui minor in varsta de 5 ani care,in prezent este in grija tatalui,in Romania.Am inceput procesul in urma cu aproape un an,timp in ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala strainatate Niunin Tiberiu Niunin Tiberiu In cazul unui proces in tara, de incredintare minor care locuieste in strainatate cu unul din parinti, instanta se sesizeaza din oficiu pt efectuarea anchetei ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala la incredintare minor tantzat tantzat As dori sa stiu daca ancheta sociala este obligatorie pentru incredintarea vremelnica a unui minor prin ordonanta presedintiala. Actele de la dosar sunt foarte ... (vezi toată discuția)