avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

coduri caen

de ce coduri am nevoie pentru: comert cu amanuntul al bauturilor calde, activitati secundare: comercializarea de automate cafea, service automate, inchiriere autoate , cafenea, etc...
va rog daca ma poate ajuta cineva.
am cautat dar nu gasesc ceva concret.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:20, 16 Iulie 2011
Codurile CAEN 2011
[ link extern ] /
Vedeti aici toate codurile caen

4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor ( pentru automat de cafea)
5630 - Baruri si alte activitati de servire a bauturilor
Si pentru comercializarea de automate cafea, service automate, inchiriere automate stiti cumva la ce coduri se incadreaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Automatele de cafea Cantacuz Cantacuz VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU RASPUNSURILE ANTERIOARE MI-AU FOST DE FOLOS. VA MAI ROG CEVA: PENTRU UN SRL - AUTOMATE DE CAFEA OBIECT PRINCIPAL: 479/ ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Cod caen preprare cafea p_orsyka p_orsyka Buna ziua, am un magazin cu codul caen 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, ... (vezi toată discuția)