avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de comodat

daca ma poate ajuta cineva
vreau sa merg cu masina in vacanta in bulgaria. problema este ca masina este inmatriculata pe numele mamei mele (dar sunt trecut si eu in certificatul de inmatriculare ca utilizator). intrebarea este daca trebuie sa inchei cu mama mea un contract de comodat pentru a putea iesi din tara, sau este suficient certificatul de inmatriculare?
va multumesc!

pe diferite forumuri am vazut ca trebuie incheiat un astfel de cuntract la iesirea din tara, nu am gasit nicaieri o opinie a politiei de frontiera
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2011
adudu, utilizator
este suficient certificatul de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de procura la masina pentru a iesi din tara? andreeagherasim andreeagherasim Buna ziua, recent mi-am cumparat un autoturism si bineinteles l-am trecut pe numele mamei deoarece asigurarea este mult prea scumpa pentru categoria mea de ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina fara contract de comodat sau procura? CFlorin1 CFlorin1 Buna ziua. As dori sa plec la Roma saptamana aceasta. Masina nu este a mea, ci a unui prieten, pot iesi din tara fara procura sau contract de comodat? (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)