Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
1.3. Nu ne dorim sa postezi mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editezi mesajul anterior (in cele 24 de ore cat poti edita mesajul).
freeelis a scris:
1. Legea nr.7/2007 a intrat in vigoare de la data de 20.01.2007. Aici parerile sunt impartite ..cunosc cazuri in Bucuresti in care i s-a recunoscut aceasta vechime dupa 20.01.2007, chiar daca persoana a intrat in CCC in 2006.
2. Intr-adevar, perioada de CCC nu constituie vechime efectivă în învăţământ pentru acordarea sporului de stabilitate.
:offtopic:
Postarea mai multor mesaje consecutive intr-o discutie este o incalcare a Regulamentului de postare, atata timp cat aveti la dispozitie cele 24 de ore cat puteti edita mesajul
Domnule moderator,de ce sa fie incalcare a regulamentului,cand este vorba despre 2 mesaje pe care le-am scris ca raspuns citand 1 utilizator si un moderator si nu aceeasi persoana?
Sau ati fost deranjat de faptul ca raspunsul corect nu a venit din partea dvs?
In perioada 1.09.1997-22.10.1998 am functionat ca invatator calificat.
1.10.1998-31.08.2002-figurez in cartea de munca cu concediu fara plata,eu participand la facultate,cursuri la zi.Mentionez ca in acesti 4 ani,mi s-a pastrat postul de titular in invatamant.
Incepand cu 1.09.2002 si pana in prezent,functionez a si profesor titular pe perioada nedeterminata,avand o intrerupere pentru concediu ingrijire copil intre 25.08.2006-01.07.2007.
.......
va multumesc
Va multumesc pentru informatie,totusi,am rugamintea sa imi faceti un calcul exact,in sensul daca incepand cu 1.09.2011,trec la o noua treapta de vechime 10-14 ani(se poate?)sau cat mai am de asteptat(deoarece am primit mai multe pareri).Multumesc.
~ final discuție ~