avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... AM DREPTUL LA MOSTENIRE?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

AM DREPTUL LA MOSTENIRE?

buna ziua, ma numesc Lungu Madalina si am si eu o intrebare. As dori sa stiu unde ma pot interesa daca o persoana ca a decedat a avut propietate sau nu, persoana decedata fiind tatal meu. Mentionez ca parinti mei erAU despartiti de cand aveam 8 ani. Daca tatal meu avea propietate pot sa intru in posesia ei?VA MULTUMESC....
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 01:01, 16 Iulie 2011
la primaria ultimului domiciliu, solicitati Anexa 24, specificand ca sunteti unul din copii sai si , daca exista bunuri, aveti dreptul sa il mosteniti.
la administratia financiara. de asemenea puteti face o cerere la camera notarilor publici pt a va spune daca s-a dezbatut succesiunea.
oana_ingrid29 a scris:

Daca tatal meu avea propietate pot sa intru in posesia ei?

Depinde, daca mai exista si alti mostenitori (sotie, alti copii) veti mosteni bunurile tatalui dvs. impreuna cu acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti si mie in cit timp de la deces se poate face sucesiunea si ce imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez stefan_constanta stefan_constanta VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI SI MIE ESTE UN TERMEN PUNTRU A SE FACE SUCESIUNEA ,TATAL MEU A DECEDAT 01.05.2008 CE TREBUIE SA FAC MAI ALES CA TREBUIE SA FAC ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Intentionez sa deschid actiunea de succesiune in urma decesului bunicii mele. Aceasta a avut 2 copii: mama mea (care a decedat inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Despre mostenire... nicolae01 nicolae01 Buna seara , Va rog o consultatie : Bunicul a decedat in 1971( fiin recasatorit si nu a mai avut copii ), cei doi copii ai lui ,tatal meu (decedat) si unchiul ... (vezi toată discuția)