avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere insoventa. Datori catre bugetul de Stat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere insoventa. Datori catre bugetul de Stat

O societatea (SRL) are in proprietate o cladire si are datorii numai la Fisc de aproape 50.000 lei si cateva creante (aprox. 10.000 lei).
Cum poate societatea sa cere insolventa deoarece nu poate sa platesca datori catre Fisc dar sa cesioneze cladirea catre asociat uni al societatii?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 09:01, 24 August 2011
foarte simplu faceti cerere la instanta
consultati un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiunea de creanta balteanu valentin balteanu valentin Institutia Statului A are de primit de la SC X SRL suma de 300.000 euro (creante bugetare preluate). Aceeasi institutie a Statului imi datoreaza mie, SC ... (vezi toată discuția)
Cesiune de datorie fiscal inlineasofa inlineasofa O societatea X are o datorie catre bugetul de Stat de 135.000 lei si societatea Y are o datorie catre bugetul de stat de 265.000 lei. Societea X vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cesionare societate florentyna florentyna Buna ziua! Am si eu o stuatie pe care nu stiu sa o abordez. Asociatul unic al unei sicietati vrea sa cesioneze societatea unei alte societati. Societatea ... (vezi toată discuția)