Sunt Gabriela si as dori sa stiu daca mi se va recunoaste vechimea ca si grefier cu studii superioare juridice chiar daca sunt momentan incadrata pe un post cu studii medii, vechime care imi va fi necesara daca voi dori sa dau examen in magistratura direct pe post cu vechimea ceruta de lege de 5 ani. sunt grefier de 3 ani de zile cu studii superioare juridice si as vrea sa stiu daca se considera vechime in specialitate, faptul ca eu am fost incadrata o perioada pe studii medii
Buna Gabriela si buna tuturor!
Eu m-am angajat ca si grefier in iulie 2005, dupa ce am absolvit facultatea de drept si mi-am luat licenta si pana in luna decembrie 2006 nu mi-au facut transformarea postului in unul cu studii superioare, desi aveam studiile necesare, transformarile de posturi se faceau mai greu ca si acum.
Gabriela sa inteleg ca perioada respectiva mi se ia in considerare pentru examenul direct pe post? Asa inteleg din ce mi-ai scris mai sus, poate gresesc, te rog sa-mi spui.
Va intreb pe toti voi ce parere aveti credeti ca as putea sa particip anul viitor la examenul direct pe post fiind angajata asa cum am spus din iulie 2005, cu intreruperea pentru concediu crestere copil din iunie 2009 pana in iunie 2011? Mi-as dori tare mult sa pot da acest examen, va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
din experienta personala pot sa afirm ca este absolut necesar sa ai 5 ani vechime ca grefier cu studii superioare. eu nu am putut participa la examenul de admitere in magistratura pt. ca dupa absolvirea SNG in 2002, desi eram absolventa de drept din 1999, am fost incadrata pe studii medii, ulterior postul fiind transformat pe studii superioare.
Sng si inm
ContSters89182
Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)