avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REVOCARE TESTAMENT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REVOCARE TESTAMENT

Buna seara!
am nevoie de niste lamuriri in aceasta problema

1.batran -sotie si fiica decedate-succesiune facuta
2.unicii mostenitori-3 nepoti din partea surorii decedate deasemeni
-s-a facut un testament ptr nepoti dar s-a revocat , anulat , in momentul cand a intervenit un alt testament ptr o alta persoana care nu facea parte din familie fara clauze speciale-decat specificat foarte scurt sa aiba grija de batran ( mentionez ca si primul testament si al doilea intocmite asemanator-insa nu la acelasi birou notarial)
-in momentul de fata acest batran este ajutat de o alta persoana cu suflet care a luat legatura cu toti cei mentionati mai sus , sa verifice de ce nu este ingrijit si care au fost cauzele care au dus la anularea unui testament
-este cert ca toata lumea a vrut sa puna mana pe mostenire si l-au lasat in plata domnului
-batranul, doreste acum sa-i lase persoanei cu suflet tot ce are in schimbul ajutorului acordat-3 mese pe zi-curatenie-medic-si tot ce are nevoie!

-ce act legal se poate face ca sa nu fie atacat dupa deces-daca se poate anunta asistenta sociala sa fie monitorizat acest batran pe perioada vietii
-mentionez ca batranul nu doreste sa lase nimic nepotilor care sunt mostenitori-chiar daca persoana care il ingrijeste acum a luat legatura cu nepotii ,au ajuns la o intelegere ca , cheltuielile cat si mostenirea sa fie impartite 3-1-insa batranul nu vrea sa auda de asa ceva!

-mai mentionez ca batranului i-au fost sustrase toate actele -act casa-buletin-etc
multumesc!




Cel mai recent răspuns: ContSters118550 , utilizator 10:41, 22 Iulie 2011
raspunsul dat , inadecvat postat - este pentru a alt utilizator - sorry.
rog postarea raspunsului ptr cel care a fost pifat,respectiv am dat raspunsul - ma-ti dat gata...
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament pentru nepoti nerama nerama Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire: soacra mea a avut o matusa de gradul 3 de care a avut grija si care i-a lasat prin testament mai multe imobile dupa cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . e vorba de o mostenire , un apartament . apartamentul ... unoarecare21 unoarecare21 Buna ziua . E vorba de o mostenire , un apartament . Apartamentul a fost pe numele a doua persoane sot - sotie(ambii decedati la ora actuala) . Cei doi soti au ... (vezi toată discuția)
Cine va mosteni totul? michirec michirec Sotia mea are o sora;tatal lor nu are discernamant din cauza unei boli psihice;mama s-a hotarat sa faca testament si sa lase totul cumnatei mele, excluzand-o ... (vezi toată discuția)