avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum infiintez o societate de consultanta fonduri ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum infiintez o societate de consultanta fonduri europene?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii.
Am absolvit cursul de manager proiect cu studii superioare.
1. As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru infiintarea unei societati, de consultanta si managementul afacerii.
2. Ca sa pot face proiecte pentru cei care doresc sa acceseze fonduri europene imi mai trebuie ceva atestari, autorizari ( ISO)?
3. Din experienta dv. ce personal ar fi bine sa am in echipa pentru a putea realiza aceste proiecte ca firma sa fie rentabila?
Va multumesc!
Momentan nu-mi permit o consultanta platita sper sa se gaseasca cineva sa ma ajute.
Cel mai recent răspuns: zzanetta , utilizator 17:18, 14 Noiembrie 2013
in aceast faza trebuie sa mergeti la registrul comertului pentru autorizare. Daca vi se recunoaste calificarea veti putea functiona ca PF autorizata sau SC. Pentru acordarea consultantei aveti nevoie doar de increderea clientilor... succes
Infiintati sociatetea- activitate principala 7022. important este sa cunosteti bine si sa oferiti aceasta consultanta cu cat mai mult succes.

SUCCES!
LOREDANA cum stai cu firma ai infiintat -o merge treaba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de consultanta in management Ramona24 Ramona24 Cod caen - 702 Activitati de consultanta in management 7021 Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii 7022 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Infiintare ii si administrator sc haiducu haiducu pot infiinta o ii in nume propriu daca mai sunt si administrator la o sc ?? (vezi toată discuția)
Sfaturi infiintare societate de consultanta in management si afaceri Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandesc sa infiintez si eu o SC dar nu stiu ce specializari imi trebuie pentru a lucra in domeniul consultantei... Din cate am inteles ... (vezi toată discuția)